AC Service

Har du kommit ihåg att serva din AC? Med modern utrustning felsöker och servar vi AC:n i din personbil, lastbil eller traktor. Självklart är vi utbildade och certifierade inom området. Kontakta oss för prisuppgift och tidsbokning

Kontakt

Balansering

Hos oss får du däcken balanserade med den senaste tekniken. En rätt utförd balansering gör att du slipper vibrationer i bilen och du minskar även slitaget på däcken, denna tjänst får du alltid som kund vid ett däckbyte.

Informationsfilm

Servicebil

För att kunna ge våra kunder den service de förtjänar är vi även utrustade med en servicebil. Med denna kan vi komma ut till dig som t.ex. fått punktering, oavsett om det är på väg eller fält, en bra tjänst för dig som har bråttom. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt!

Kontakt

Däckhotell

Läs om våra olika hotellpaket för era hjul till bilen.

Se våra olika paket

Hjulinställning

Har du t.ex. kört på en hög asfaltskant på vägen? Eller tycker du att bilens köregenskaper ändrats? Då kan det vara bra att göra en hjulinställning för att undvika ojämnt slitage på däcken och för att förbättra bilens köregenskaper.

Kontakt

Elproduktion

Följ vår elproduktionsanläggning

More Info

Wifi

Under tiden du får din bil omhändertagen av oss kan du njuta av vårt fria wifi och kaffeautomaten i kundmottagningen. Glaspartierna ut mot verkstaden gör att du som är nyfiken kan se hur väl vi tar hand om din bil.

Välkommen till Skurups Däckservice! 

Vi ingår i en kedja som heter Superdäck, en kedja med 100-tals fristående däck & bilverkstäder. 

För att ge dig som kund ett fullgott serviceutbud är vi även en auktoriserad AD-bilverkstad. 

Vi erbjuder personlig och kompetent service där du som kund alltid står i centrum. 

Välkommen!

Öppettider

Mån - Tors 07:00-17:00

 

Fredag 07:00-16:00

Lördag, Söndag Stängt

Övriga tider enligt överenskommelse